glad halloween?!

tja.
säger man glad halloween? det låter ju skumt. men jag säger det iallafall. hm. jag har inte så mycket att berätta jag är inte med i wejas fototävling hon påstår att jag hade skrivit mitt nummer 4 anonymt typ 5 gånger. fast jag inte har det.. det är någon jävel som vi jävlas med mig haha jag tror jag vet vem men whatever haha! töntigt värre.
wilma skrev att tror du jag inte ser?! att det är du som skrivit att anonyma komentarer asså jagkommer inte räkna dom ?! jag vet att det är du skyll inte ifrån dig!
Jag har alldrig hört något så töntigt! varför skulle man vara med i fototävling och sen fuska?! det blir ju 100 % tråkigare! plus "jag vet att det är du" hur vet du det?! har du bevis? nä. precis. Skaffa det innan du skyller på folk!
Till något roligare! :)
Idag eller ikväll ska vi äta middag hoss Alice och deras familj och så ;)). Jag och Alice ska gå "bus eller godis" nu har jag hittat mina häxgrejjor :'33. haha.
hm..? vad ska jag göra nu då? aja det får jag väl se ::D.
aja.
ska dra nu. kram!

En liten kvällshälsning till er från mig!

tjatja.
har just sett klart på cirukus möller och ska se på idol vem som åker ut!
so kiss!

Nu är jag tillbaka!

Yes precis nu är jag tillbaka!
Jag har typ just ätit middag med Fabian (min bror) och hans tjej Julia! Eller det kanske inte var nyss? eller? vet inte :p. Men somsagt jag och emilia har varit på café :)) som ligger här alldelse i närheten. kan är snäll och lägger ut dom sen? guess guess.
Asså blä gillar inte dig nu skolan det är ju typ ba helgen kvar sen är det skola igen. fyfy.
Men nu ska vi inte prata om det. Efter vi hade fikat där och så. Så gick vi runt ett tag och letade pantburkar vi letade på nolia och där och så vi ska sammla till en hemlig sak mohahah :'3.
Nu sitter jag o lyssnar på musik oyeah. like me.
aja. puss with love filippa!
+det skulle vara fett snällt om ni kunde rösta min bild i wejas fototävling! www.weja.blogg.se min bild är nr 4:a! ;** so you are sweeeeeeeeeeet do.


Café med Emilia

tjaa
om ett tag ska jag på cafe med emilia ska bli riktigt gott haha!
men vi får se om det är öppet.. arnas kanske vi far på något annat cafe vi får väl se!
aja. det var nog det jag ville säga! hoppas ni mår bra!
måste typ också plugga in några danser så dom sitter som en smäck! haha.
kram filippa!


Fototävling hoss Weja!

tjo bloggen

Jag ska vara med i en fototävling hoss Weja. www.weja.blogg.se !
Och det gick ej att skicka bilden på mail så jag lägger ut den på bloggen istället här är den:
(och det är bara weja som får kopiera den)



_______________________________________________________________

Vaknade just och har typ sett på Vakna med the vocie och lite annat..
Idag vet jag inte vad jag ska göre. Någon som vill hitta på något eller?!
SMSAAA ;*
HEJS

G-O-D-M-O-R-G-O-N-!

Vaknade just.. eller just och just för en kvart sen typ.
JAG VILL TYP SOVA MER MEN DET GÅR TYVÄR INTE..
aah men tänkte typ ba säga det.. Men idag är det tränning på grobbe ;D MM.
Men nu ska jag gå och.. äta frukost hejdå bloggen bloggar mer senare!! (L)

Fokis tävling#6+holmsundsbade :)).

tjo bloggen!

Jag är med i fokis tävling:)
Jag vill ha två stycken hår produktehår, man fick välja en plattång eller två stycken hår produkter då valde jag två stycken hårprodukter.

 

1.Osis+ dust it!
2.BC Sonacure

Ni kan ju också vara med?!
gå in på www.fokis.se och anmäl er!
__________________________________
Idag har jag och Emilia varit på holmsunds badet och badat såklart. Vi åkte toan typ hela tin & och gick den där "djungelbanan" den är ganska svår iallafall att gå förbi palmerna :DD.
ASSÅ JAG VILL BA GÅ OCH SOVA NUUU! Men jag får inte för Pappa :(( för då kommer jag ba vakna sen och inte kunna sova.
sorligt. Men ska se på film och "halv sova" pusshej! ;))


Cha :DDD

Vad gör ni denna morgon då?
Jag gör nog inget specilt. Ligger och ser på tv som vanligt?
vad ska man arnas göra liksom?

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. SMSA MIIIIIIIG :**
mmh. Nu ve jag inte riktigt vad jag ska skriva. Men igår var jag och Emilia på stan åkte skridskor och var på innebandy tränning. Det var roligt att åka skridskor :'D Men typ halva vår skola vad där :]] typ victor,cristian,jesper,ludvig och typ några fler man såg inte så mycket bakom gallret haha.

Asså jag vill att det ska snöa idaaaaaag. Men lokal vädret värkar vara tvärtimot min vilja tyvär.. asså jag har typ inget o göraaaaaaaaaaa.  gah.

HEJDÅ.

Hej bloggen!

Nu har jag funnit mina skridskor dom var i vår matkällare :P. lite konstigt ställe haha. där har man ju arnas mat menmen.
snart ska jag äta lunch och sen ska Emilia komma hit och vi ska promenera iväg till ishallen för att åka skridskor! :'))
Ska faktikst bli roligt var väldigt länge sedan jag åkte. hm. jag måste nog laga lunch själv för pappa har inte kommit hem från jobbet hem! haha stackars dom som jobbar på höstlovet!
Jag och Emilia satt och letade bilder från filmen igår och vi hittade två riktigt riktigt söta bilder på Carl när han var liten (gubben i filmen heter Carl).

 

SÖTA VA?!

Bloggar mer efter skridskor's turen!

Skridskor sööökkessssssssss

HEJ.
NU ÄR JAG ARG.
MINA SKRIDSKOR ÄR BORTA.
DET LÅTER VÄL INTE BRA ATT ÅKA SKRIDSKOR UTAN SKRIDSKOR? NÄÄ.
SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.
GAAAH.
GODMORGON.
JUST nu sitter jag och är arg.
idag ska jag och  emilia åka skridskor eller jag ska ju åka utan:(
aja. nu får jag ta och lungna ner mig. vakna nyss :D och började dagen med att leta mina skridskor som inte gick så värstans bra. mamma har ett par gamla när hon var liten.. men dom går INTE att åka på haar bevis fråga alice. hon har prövat man fötterna ba vickars åt sidan :((.
emilia ska komma hhit och hjälpa mig o leta. så bye.
PUSS BLOGGAH.

Hål i väggen!

Nu sitter jag och Emilia i min säng och ser på hål i väggen det är ganska roligt tycker jag :)). Emlia också säger vi som eller hur emilia?? MMM. Som sagt idag har jag och Emilia varit på bio :'D Om ni läser in lägget nedan!

Imorgon ska jag och emilia fara och åka skridskor på nolia! :) Faktikst roligt det var typ 100000000000 år sen jag åkte! haha. So. Kanske det inte kommer bli så bra uppdratering imorgon *snyft*..
Nu vill Emilia blogga känner jag!
God natt bloggen! XD




Biosöndag!♥

tja folket!
Nu har jag just ätit. Och min update har inte varit den bästa idag men inte den sämsta heller haha^^.
Jag och emilia har varit på bio!♥ alltså gud vad länge sedan det var innan den här gången jag var på bio :'D typ 7 måndaer :P. Iallafall vi såg Upp 3D den var as rolig. Ni vet när typ det är ett hus som flyger med ballonger :]

Faktist as bra & rolig film! haha jag och emilia skrattade typ hela tin :]]♥ Men det är en gubbe med typ, när han var liten var han sötare än hello kitty ♥ ^^ om ni frågar mig :]]



(den börjar inte direkt)

pusshej!

Chupa chups.

hej igen!
har just sett klart på körslaget! jag tycker det var synd att carolines kör åkte D: hon är ju hur skön som helst. Men arnas tycker jag mest om team-ola! :))
haha mitt lördagsgodis ikväll bestådde av:

I kinderägget fick jag en sånn här sak:

som jag byggde alldelse på egen hand :}

pusshej ska sova!

MIN BLOGG TJORVARRRRRRRR.

haló.
blogg.se är typ världens laggigaste sida D:
jag håller på att fixa lite storlekar till min degsine, sen så ställer jag in RÄTT inställnigar och så.. sen funkar det inte det typ fuckar upp sig asa mkt :(( värsta sorligt. jag har ju typ gjort världens snygggaste header (som jag har gjort HELT PÅ EGEN HAND) haha. yay T_T. Så jag är typ as stolt nu asså. Och så funkar det inte :((( värsta ledssen jag blir!
aja. det ska gå på något sett! Förlåt också för mina små "mini mini små inlägg" idag. kanske inte det roligaste att läsa. men jag är ju typ inte blogg kändis som typ foki,kenza,stina-lee o dom. haha so.
nu ska jag iallafall vara arg ett tag sen ska jag se på körslaget &hål i väggen.. o massa.
jag har typ as mkt att titta på värsta najs! :D hoppas jag hinner klart min degsine har typ haft ganska mycket bloggtorka....
så.
HEJDÅÅÅÅÅ.

min daaaag.

hej! :))
förlåt för min typ super-duper dåliga update ): jag typ suger. och min degsin asså ÖÖÖÖW. orkar inte ens förklara vad som hände med den.
orkar typ inte berätta något om min dag idag :[[.
men nu ska jag ägna HELA kvällen för att jobba på en ny degsin. omg.............
kisses nallepuuuh.

staden med elin!

hejsan bloggen.
Alltså jag vet att det varit en sjukt dålig uppdratering. Men det beror på 3 saker. 1. att jag inte riktigt haft tid. 2. att jag inte haft ork. (lat) 3. blogg.se hade något tillfälit fel igår.. soo.
Iallafall nu ska jag blogga en lååååångt inlägg :) yippie?
Nu tar jag typ hela veckan :P
Tisdag:
Var vi på studio besök på norr-mejerier :) Det var roligt att se hur dom gjorde i ordning mjölken och så innnan dom sålde dom :DD Man fick typ en as steek mössa (: Den älskar typ jag! vi hade typ någon sorts "ledare" som var från findland. Hon pratade förståss svenska man lite brytning :) men what ever liksom? ;D man fick typ någon rock på sig oxå den var skön :DD typ. Och så fick man några hörlurar som alla hörde vad hon sa och så.. Det var riktigt kuligt. :D
Onsdag:
Var jag med Tina efter skolan. På skolan hade vi bara det vanligt. sovmorgon love it :::::::::::::D
Jag och Tina gjorde inte så mkt. Ville göra en make up på mig :'[
Jag sjöng en video oxå den ska jag skicka till idol :'3 näe skoja lite med er.
Torsdag:
Hade vi FN-dagen. Förenta-nationerna :D haha ni vet va? Untied nations ;).
Vi var typ indelade i massa grupper sen fick man ttyp leka lekar som dom gör i andra länder,se på film och massa andra grejjor. Faktikst ganska intressant :)). Vi har oxå en lärare som varit lärare i Tanzania i 5 år så hon hade köppt massor av saker där som hon visade för oss. Så hon berättade hon också lite saker som hänt där :'D
Och innan FN-dagen började hade vi storsjung så vi skulle sammlas i aulan klockan 08.20. Kom i tid yah! :d
Då typ sjöng vi lalalallaa. Victor som går i få se b sjöng Eye of the tiger. SOLO :S omg. Läskigt. han var fakitst bra :)).
Sen var den dagen slutttt.
Fredag (idag):
Har det varit en vanlig dag. På morgonen samlades vi i datasalen och skulle typ göra lite saker där och så.
Sen efter skolan var slut, for jag och Elin på stan  :) Jag köpte två koftor :) Kan visa bilder senare. Elin köpte en kofta,en kajal penna,lös naglar & hår nålar. :) Jag och Elin delade på en barnbox på max :]] till mellisschh :]].
Just nu:
Sitter jag och myser i min nya kofta som är vit och hur skön som helst den är från Gina Tricot!
Hur fin & skön som helst asså :] Sitter också och tittar ut, och försöker avgöra om det snöar eller regnar?
För snön/rengnet smälter ju bort direkt på asfalten? Men det är nog för varmt för snö ännu- iallafall här i ume.
Nu ska jag gå och äta hämtmat. (igen.)
(PAPPAS FÖRSLAG!!!!)

Är med Tina! :DD

hejsanhopppsan!
nu är jag med Tina :DD ganska så najs. Vi har ätit fika :DD det var gott det. Tina ville göra en "make up" på mig :D Men det ville inte jag D; (såklart.) typ. Nu ska vi hitta på något roligare än att sitta vid datron typ :P.

En bild på mig i fjällen :]

steeeeeeeeek..

 

heJDÅ.


School.

hello snyggingar!
Vad sysslar ni med idag då?
Själv sitter jag och äter.. Det blev lite sen middag. Men först var jag och Emilia på dans. Sen for jag direkt till innebandyn efter det så hann ej äta. Så jag gör det nu istället! ;)
Min skol dag har sett ut så här.
Svenska,matte,musik,engelska,historia :DD
Och några raster där i mellan. Och lunch såklart. Det kunde du väl räkna ut själv :DDDDDD.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra o.O typ sova?
Nä ska jag göra läxan X__x Vi har typ någon "barn-konvention grejsmojs" som typ sugerrrrrr. aja. Det kommer säkert gå snabbt. Sen kommer jag se på tv. Någon som vet om det är något bra på tv??? Jag har typ inget att se men är endå väldigt trött. :] Så ska väl lägga mig tidigt. Ska ju vakna typ halv sju imorgon XXXXXXXXXXXXX_X. Vi ska på studie besök på Norr-merijer. Har hört av min kompis som går i en annan klass som varit där, att man får fika O.O :))). WTF.
Iallafall nu ska jag gå.
OXOX/ NALLEPUUUH. :))



SO CUTE :DD
kunde tyvär inte få bort den där texten :[


Matchen+kompis.

hejsan söta läsare!
om jag har några vill säga?
vi spelade lika mot holmsund.. med 6-6. haha känner mig som en mördare..
Jag: Carro din näsa är gjord av gummi. *klämma/dra i den*
Carro: Jag vet.
*3 sekunder senare*
Carro:
Jag blöder näsblod!

Det blödde som hellvete! Det såg ut som jag var en mördare x__X

Besök mitt offer.
www.bulleen.blogg.se


S
en efter maten var jag med Emilia vi var inne på youtube och tittade på olika hår tips haha och sånt det är kul :).
Nu sitter jag och ser på Parlamentet. Haha det är ganska roligt :P.
Och har just lärt min mamma min gamla mobil telefon hur den fungerar.. hon värkar fatta nada. haha söta lilla mamma.
usch vad jag är trött, har varit det hela dagen iprencip.
fy. Nä nu ska jag sova.
Ha en super fin kväll!

Imorgon-
-skola
-dans
-tränning
= dålig uppdratering!

Svaren till frågestunden!

Det vart inte så jätte många frågor..
Men jag orkar inte ha den nå mer.. Hoppas ni blir nöjd över svaren!

-Vad vill du få ut av att blogga?
svar: Jag ser att blogga som ett rent nöje, så jag vet inte riktigt jag gör det nog bara för rolighetens skull så jag vill nog inte få ut något alls hehe.
-Varför lägger du inte ut bilder så ofta?
svar: Nu har jag börjat lagt ut lite bilder mer. Men förut var mina kamera trasig så jag kunde inte ta några bilder. Och ibland är jag en aning lat också.
-Favorit godis?
svar: nej vad svår fråga.. hm. jag gillar söta godis och syrliga. Men ingen direkt favorit godis har jag inte..
-Favorit smak på ben & jerry's glassarna?
svar: Jag gillar Mango Berry Swirl & Baked alaska! :) Dom är riktigt goda. (och många fler)
-Favorit färg?
svar: Jag har många favorit färger. Rosa,ljusblå,lila,grå,svart,vit haha lite många.
-Favorit stil?
svar: Jag har ingen direkt favorit stil men jag har min egen stil..
-Favorit glass?
svar: Ben&jerry's glassarna och Twister dom är goda! (;
-Vad gör du helst en fredags kväll?
svar: Jag kan både välja att vara med kompisar/sova hoss någon. Eller vara hemma och se på tv! ^^
-Hur gammal är du?
svar: Jag är 11 år, jag fyller 12 den 9 feb.
-Varför startade du bloggen?
svar: Jag tycker dels det är kul att skriva och så.. Och att fotografera, så då kan jag ju lägga ut mina foton som jag tar här och så tycker jag det är kul att degsina, i photoshop eller i andra pogram.
-Vad skulle du göra om någon kom fram och sa att du var deras dotter?
svar: Oj, om det inte var min pappa.. Så skulle jag väl bli lite förvånad och.. ja jag vet inte. haha.
-Hur länge har du bloggat?
svar: Jag vet inte kanske runt ett år.. Men inte på samma blogg.
-Vad är din favorit hobby?
svar: Spela fotboll,fota,rita,vänner och mycket mer!
-Vilken klädstil har du?
svar: hm, jag vet inte riktigt.. Men jag brukar ha jeans,eller jeans tights, vanliga tighst, och en lång tröja på. typ.
-Alice eller Emilia?
svar: Men ursäkta. Den där frågan tycker jag var väldigt konstig! Tror du att jag ska stå och betyg sätta mina vänner? här kommer svaret: nej.
-Gris eller ko?
svar: Gris haha. Dom är sötare.
-Glass eller godis?
svar: Glass!
-Favorit butik?
svar: Om det gäller kläder är det väl, Monki,h&m,kapphal.. m.m
-Favorit mat?
svar: Jag gillar pizza,pasta,tacos m.m.
-Favorit plagg?
svar: Som jag sa där uppe, så gillar jag att ha tighst och en lång tröja över det är skönt tycker jag.
-Råtta eller mus?
svar: mus, råttor har så äckliga långa,feta svansar fy.
-ost eller choklad
svar: jag föredrar nog ost på mackor & choklad till lördags godis :P.
-Dans eller sång
svar: nej, vad svår fråga.. hm.. sång. Men jag gillar båda väldigt mycket. Det går ju som inte och dansa utan sång eller det är inte lika roligt iallafall.
-Kissie eller Dessie?
svar: hm. hatar båda lika mycket. Men jag tror Kissie. (fråga mig inte varför)
-Foki eller Anchisa?
svar: Jag tror Anchisa det är lite mer namn foki är väl mest som ett smeknamn.
-Agust eller Rågbert?
svar: Agust haha.
-Var bor du?
svar: I umeå.
-Pinsamste händelsen
svar:  jag vet fakitist inte.. Brukar inte vara så pinsam av mig. ånej vad dåligt svar.
-Vad gillar du att se för något på tv?
svar: Jag brukar se på Vänner,Idol eller något annat.
-Drömresa?
svar: kanske fara till thailand eller japan vore ganska roligt. Det är ju så annan kultur där och så.
-Kollar du på Idol?
svar: Ja det gör jag! Det är riktigt kul.

Jag tror det var alla frågor! Det var ganska många som var likadana!
Hoppas ni är nöjda! :)

ha det bra //nallepuuuh.


Morgon

God morgon bloggen!

Nu är jag typ sur. För jag hade skrivit jätte mycket i det här inlägget sen far det bara bort på skärmen och inte sparas.. så jävla sur jag blir.
Men iallafall ni ser att jag har ny header/degsin? Den har söta Linnea fixat,som såklart får en länkning: www.sleepingcookie.blogg.se besök henne!^^
Iallafall sen har vi match mot holmsund! :'D Det ska bli kul. Vet inte riktigt vars. aja.
Nu orkar jag inte skriva någe mer är typ sur ;[



Rabih (L)



Så jävla bra,så jävla bra!

Lööööööördag's mys!

tjo bloggen!
nu sitter jag och äter sten, låter bra va?.. näe äter stenhårda ahlgrens-bilar-skyltar, som stödjer barn canser-fonden! mohaha, jag har gjort en god gärning! :'DD
Nu ska jag fortsätta äta sten! ;))
tjokväll.

staaaaan with mum!

hejhejhej! (;
Idag har det inte blivit någon vidare bra update.. Men jag har en förklaring som alltid haha.. Jag och mamma har varit på stan jag fick med mig en tröja & en sorts "papperslåda" som jag behöver väldigt mycket! (mina andra lådor är överfulla!)


Fint va?
iallafall, tröjan är från h&m och "lådorna" är från åhlens ;)!
Sen åt vi lunch på max.. Det var billigt en maxbox för 19 kr! :D Så man måste väl passa på haha.
När vi kom hem så såg jag lite på film och så.. Sen for vi till mormor och morfar och fikade! :) Hjälpte mormor och lägga in lite bilder på datorn! Hon är inte så händig med sånt! haha. Är din mormor eller morfar det? :p
Nu sitter jag illafall här och ser på paris hilton's pogram,, har just tappat namnet.. men hon söker illafall en bästa vän typ, asså hur konstigt som helst.. men det är typ bra ändå! ;)

hejssvejs!

Fredag=helg!

cha bloggen!

Nu sitter jag vid datorn i källaren lite konstigt faktikst.. Brukar alltid sitta vid den bärbara. Iallfall idag är det ju fredag, veckans bästa dag? lätt! Idag har vi haft slöjd,utvärdering & svenska! Till mat var det pastagratäng ganska gott smakar som köttfärsås och spagetti ihop rört jue! Efter skolan cyklade jag med Tina :) Sen for jag hem och såg på tv & drack varm chocklad.. Det är ju så rengnigt och grått ute.. Sen for jag och mamma och handlade mat till min älskingsrätt som vi ska äta idag! Ni får inte veta vad hihi. Nä men ni får veta det senare. På tal om senare det e ju idol sen! (: Hur kul som helst jue! Dom ska ju sjunga Micheal Jackson låtar! Jag typ diggar dom! Aja, nu ska jag iallafall gå och äta "min älskingsmat" haha jagvet jag är taskig! 3:

o yes;) it's friday!♥


Happy day!♥

hello♥
nu är jag hemma från skolan jag fick sluta lite tidigare för att jag började jobba lite innan de andra.. Som hade EV.
Men vi har iallafall haft engelska läxförhör,musik,svenska och EV. På musiken så spelade jag bas. Oliven var typ sur hela lektionen för hon inte fick spela trummor cute!♥
Till lunch var det fisk & potatis samma vanliga fisk & potatis som det är varje vecka -.-'
Men till någon sorts efterätt fick vi blåbärs soppa! yummy ♥ Man blev lite blå om tänderna & munnen efteråt :'DD♥
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra :// Aja, det händer väl något.♥ Nu ska jag drao.

Glöm inte frågestunden♥


ALVA OCH CARRO

NU KOM ALVA OCH CARRO OCH GJORDE MIG SÄLLSKAP! (: JIPPIEEE. FÖRUTOM DANIEL OCH ERIK -.-''

Skolan

hejsan! (:
just nu sitter jag på skolan!
kunde tyvär inte vara med på fotbollen :( Är förskyld.. Så sitter och gör uppgifter på datorn ist!
kanske inte så kul skulle häldre villa spela fotboll men;). Det är väl som det är!
Har inte så mycket att göra just,därför jag bloggar lite!

naturskola #3

hejsanbloggen!
Idag har vi haft Naturskolan för 3:e gången.. Inte kul precis.. Man lär sig om naturen. Kan vara bra att kunna antar jag;).
Till lunch var det kycklingpytt.. nja inte så gott enligt mig! (som kräsen är) haha.
Nu är jag iallafall hemma! :) Är typ asa hungrig :DD ganska najs alltså.. Har inte så mycket mer att skriva. Har tränning ikväll oxå! häääydå. SES.
GLÖMD INTE FRÅGESTUNDEN
Ni kan även ställa frågor i andra inlägg. Om jag inte skrivit att den är avslutad! (:

SKOLFOTOT HAR KOMMIT :[

olala skolfotot.
jag ser hur fail som helst ut D; visar ngn gång. hahahhahhahhahaahhhah!!

dansilidans!

tjosan!
nu sitter jag på franz dator den är bra hehe^^ den bärbara har så mkt ddamp! :[
har just städat klart bellas bur det är fan det tråkigaste som finns hehe! :'DD Sen ska jag göra läxa! :[ ehe men idag på skolan har vi haft matte,svenska,so,musik & engelska.. haha fick lite musik tips på musiken hm! ;d
till mat var det pannkaka D; skolans e sså sjukt äckliiiig. Det smakar typ mjöl och ägg .... inte bra..
efter skolan så skulle jag och emilia på dans, 5a slutar typ 20 minuter tidigare än oss ;[ så emilia och elias satt typ där ute haha XD.
karin brukar alltid dryga ut ppå tiden! geenom att läsa värdens sämsta bok :[[ tycker jag illafall! ;d
sen for vi dansen ddär varekul :). Och nu har jag somsagt städat bellas bur! ^.^'
wiho är glad, har fakikst fått jätte mycket frågor! (:: hur najs som helst jue!
nu ska jag gå och göra läxan! :} bloggar imorgon eller ikvälL!
pusshejsan!
p.s har inga bilder att lägga in :(( är ju på franz dator han hade inga roliga bilder märkte jag nyss! ^^

Frågestund, titta hit!



Just precis.
Om du just nu sitter och läser detta tycker jag att du ska ställa en fråga i min frågestund som jag just startat! Det får vara vilken fråga som helst, konstig,snäll eller en dum fråga! Svarar endå på alla frågor! Förutom dom som är överdrivet dumma hoppas ni förstår!

Snäll,dum,konstig!

STÄLL EN FRÅGA FÖR GUDSKULL! :'D
(Jag lägger ut svaren när jag fått tillräkligt med frågor)



Hål i väggen!

heeeeeeejsan!
just nu ligger jag och ser på parlamentet :']]. Det e najs.. Såg nyss oxå på hål i väggen! :'D Det är kul det var typ en as fet kille med hihi ^^ Har inte så mycket mer att skriva.. Eller jo, var just med Emilia eller just och just men illafall vi varr ute och fotade! :'DD Kan lägga in bilderna imorgon orkar inte just, orkar inte röra mig ur fläcken!
Nu ska jag gå och dricka varmchocklad! ^^
godnatt!

Badhuset with two nice friends!

hejsan bloggen!
Hur är det med er idag? Själv har jag det bra.. Är bara väldigt trött. Man blir det av och bada haha.
Iallafall jag har varit på badhuset med Wilma och Joel! Det var jätte kul fast vi var inte där så länge eftersom Wilma skulle på konståkningstränning.. Vi var på Umeå simmhall för dom som undrar ganska trist badhus men det är ganska nära och då kanske man inte orkar åka till holmsund (näst närmaste badhuset typ.)
Besök Wilma & joels bloggar :'D
Wilma= www.weja.blogg.se
Joel=
www.melbajoel.blogg.se
Har just varit på ica och handlat ;] Vi ska äta taco till middag (: wiho! Min favvomat^^
Sen efter maten vet jag inte riktigt vad jag ska göra ;[[. Man hittar ju alltid på någonting.. Kanske ska se på en film som jag hittade i källaren som jag alldrig sett förut kan vara lite spännade! ;d
Chattar också med Linnea och elin på msn'. Hihi det är linnea som gjort min degsin ^^. Fin va?! :'D
Nu ska jag gå och äta tacos wiho!

Kiss&hugs / F

puss!



Men så sjukt rädd jag blev. hatar dessa typen av video men vart tvungen att lägga ut den! bli inte för rädd nu puss!

stan

Tjoho♥
I
dag har jag och Mamma varit på stan hon påstår att mina vinterskor är för små och jag måste köpa nya :/. Hatar värkligen vinter skor hur fula som helst men.. men skönt är det väl.
Köpte iallafall, (mamma betalde allt) vinterskor,sockar,två linnen ett svart och ett vitt,hår spary+hår mouse..♥ (hyrde också en film+köpte godis.)
Mamma köpte också en myskofta till sig själv som jag vill ha!♥ Får säkert låna den :'D Sen for vi hem jag åt lunch gjorde den faktiskt själv *stolt*. Såg lite på filmen som jag hyrde glömde vad den hette :'3 Och så städade jag min garderob såg ju ut som en bomnedslag liksom! Ska typ nu se på körslaget och äta godis sen ska jag sova!♥
Ha en fin kväll!♥

Skor-599 stadium.
Linnen-79 (för båda) h&m.
Hårspray-h&m.
Hårmouse-h&m.


Jag hissar & dissar!

Jag dissar.

* Jag dissar dom som kallar sig "storbloggare" som har runt cirka 20 läsre per dag? Det jag menar är att det är hur drygt att sitta och läsa ba ja, nu har jag fått en idol bild jaa liksom å jag älskar min läsare dah. jag bloggar för det är kul. Svergies riktiga stor bloggare är Foki, Kenza,Stina-lee,Kissie! Punkt slut.

*November, förlåt att november-barn men jag har en förklaring :'3 Jo, november kallt,frost. Brukar oftast inte vara någon snö eller någonting, varför finns november?!

*11-10 åringar som sminkar sig typ som 14 åringar, men kajal,mascara ögonskugga eyeliner? Varför mascara är väl okej, men varför ha så mycket tycker inte det alls är fint..

Jag hissar.

* Vintern, julafton jag fyller år snö, snowboard,fjällen?! inget kan vara fel! kanske en aning kallt men what ever!

* Musik, är seriöst det bästa som uppfuniskt? Asså vem har inte hört musik ngn gång?! vaggvisor,pop,rock,tencho,punk och allt vad det är! Vad skulle man dansa till, jag menar vad är ett disco utan musik? nobody!

*Tuggummi, det är så gott, bra att tugga på om man är nervös haha hjälper för mig! :'] men seriöst!


joel & carro!

hejsanhejsan!
ursäkta för ett lite dålig uppdratering men jag har varit med Joel och carro det var kul det! (: Vi gjorde lite olika t.ex såg på tv,for till ica och köpte glass och lite andra grejjor! :) Vi chattade också med adam,elias och andreas på msn vi lurade dom att vi var med nilas och ejvind o typ dante haha, dem trodde inte på dt deräkt men x] mina kära vänner! haha!
Carro= www.bulleen.blogg.se
Joel= www.melbajoel.blogg.se
Besök^^
Sen for jag och Carro hem (: Då åt middag, konstig mat enligt mig typ ngn mexikansk mat, starkt ;).
Iallfall senare ska jag se på Idol ska typ också fara och köpa glass sen och så.. Och jag är typ as taggad för Foki ska utse typ 3 stycken vinnare i hennes tävling!!! Man har större chans! :'D
Nu tänke jag gå och duscha! :))) sen ska jag typ se Idol!
Ha en fin kväll!


cha cha bloggen!

idag på skolan hade vi på gympan orgentering tror jag det stavas haha.. det var inte specilt kul. jag hittade typ bra 5 kontroller av 13 hm.
sen så har vi också haft läxförhör i engelska.. vi fick typ två dagar att plugga in det.. gick väl ..bra!
efter skolan så var jag med Emilia :'D www.coockiie.blogg.se besök hennes blogg! ^^
Försökte just cykla till hp's med min tjorviga cykel.. jag kan lungt säga att jag och min cykel inte är bästa vänner idag!!!!¨
har kanske inte så mycket och komma med hehe^^
Nu ska jag gå och sova (ärtrött)
godnatt. kl:18.02 :]


fabianfranz---------->

Tävling #6

hej bloggen!
nu är jag med i en tävling igen! Hoss foki! (:
Denna gång kan man vinna något från www.melba.se har fakikst längtat sjukt länge innan hon skulle ha denna tävling :'D Tycker melba har så fina kläder och smycken väskor och skor! Iallafall jag har bestämt mig änkligen.. för en sånn här super kawaii hoodie tröja med öron (L)  som tyvär inte gick att kopiera :[ men en länk.
http://www.melba.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_flash.tpl&product_id=1130&category_id=44&option=com_virtuemart&Itemid=80
HOPPAS PÅ DET BÄSTA OFC! (L)

TJAO BLOGGENN.

idag.. har jag varit på skolan som vanligt.. vi hade lite olika lektioner sen bad ;]] det är ganska nice.. fast jag får fett ont i magmusklerna när jag simmar ryggsimm 3: iallafall sen fick man leka jippie kajé :]<3 Jag hade lovat carl en madarin klyfta om han gjorde en framåt volt på tremeters trampolinen.. haha han gjorde det.. men han glömde typ det sen : )
sen efter badet hade vi karin :[ engelska.. vi skulle typ få läxa. Sen hade vi svenska med helén och karin ;[ bååring.. Dom fick typ damp när vi knackade till några kompisar.. och elins pojkvän haha..!
sen hade vi gustav : ) han är nice.. vi hade lite olika ; ) sen sade han dagens höjdpunkt :'3 : Ni får lyssna på ipod/mp3 på lektioerna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha jag är super glad!
öuww, just nu har jag just gått i genom alla mina läxor.. engelska,matte & allt var det är.. Har bara kvar lite engelska ;).
håller också på att ladda ner lite bra låtar på ipoden :} lala.. :] pratar också med emilia,linnea och axel på msn vi har det väldigt najs. ska nog fortsätta prata med dom hejhej!


School+dance+indoor-bandy.

hejsan hoppsan (;
Idag har det varit en stressig och jobbig dag (för mig alltså) På skolan hade vi två lektionen & två raster och lunch sen hade vi ngt som heter "skoljoggen" som innebär att hela skolan alltså typ 400 människor (eller fler.) ska springa en viss strecka.. Jag sprang med carro ! ♥ ( www.bulleen.blogg.se ).
Fast i början skulle jag,joel,carro & emma och typ linnea springa med varandra men vi märkte senare att det inte gick så bra att hålla ihop hehe ^^ Så då tappa vi bort linnea och emma.. Så då sprang bara jag carro & joel hiih ♥
Det fanns en enda väsktestopp där man fick dricka om man ville.. Och jag carro (joel hade sprungit före oss då)
Vi trode att det fanns typ två st men det fanns bara en heh x']♥
JAG OCH CARRO KOM 1 DELAD PLATS AV TJEJORNA PÅ SKOLAN :'3 GRATULERA OSS?! ♥
Sen for iallafall jag och Emilia på dansen, vi tränade på några danser som vi ska kunna utantill och så roligroligt ♥ Sen så när vår dans slutade började vår innebandy tränning.. Som jag iallafall vi gå jätte gärna på.. så vi stressar vidare till innebandy tränningen ofc..♥ Jag vill inte halka efter varken i dansen eller innebandyn så det får väl bli så här på måndagar! ;)
Nu ska jag fylla badkaret och bubbelbada :'3 love it♥
SEYAH♥
WITH LOVE FILIPPA♥

haha älskar er tjejer! :] jag i mitten :] Älskar fotografen också ofc!♥

this working now!

hejhej!
Vill bara säga att mitt msn funkar nu, min älskade pappa hjälpte mig med det.
Har inte gjort något specilt denna regniga kväll.. Det är redan kålsvart ute fast klockan bara är halv sju?! sjukt.
Nu ska jag iallafall parkera arslet vid tv:n med en kopp varm choklad :'D
( Har väldigt mycket att göra imorgon dans&tränning och mycket annat. Så kommer kanske inte ha en sånn bra uppdratering )

WITH LOVE FILIPPA.

HJÄLP

JAG BEHÖVER HJÄLP:
Jag laddade ned det allra nyaste msn, och det gick bra att installera och så.. Sen när jag skulle logga in och så. så gick det inte?! Det stog att det var en brandvägg i vägen eller så kunde det vara det trådlösa internet kopplingen, jag menar jag var ju inne på internet så det kan väl ändå inte vara det trådlösa? eller?.. Det måste väl vara den där jädras brandväggen.. Men min fråga: HUR FÅR MAN BORT DEN DÄRA JÄVLA BRANDVÄGGEN!?
jag dööör, jag måste få vara inne på msn. Nu har jag kännt på att vara utan msn i två dar x_X Känns inte helt okej asså..
tack nu är jag klar!


Badhuset♥

Hejsan hopppsan alla läsare!
Vad gör ni en sådan grå och regnig dag? (; Jag som hade hoppast på att det skulle regna. nåja.
Iallfall jag har varit på badhuset med Emilia ♥ När vi hade badat ett tag träffade vi Emmy,joel & alva :'D Så vi var med dom ganska länge ♥ Vi var där ungefär 4 timmar och nu är jag hemma igen och jag är hur trött som helst. Man blir både trött och hungrig av att bada!
Skulle önska att jag hade en vattentätkamera som man kan ha under vattnet! Då skulle jag kunna lägga in massor av bilder både under och över vattnet.. För jag vill inte ta med min vanliga kamera tänk om man tappar den i vattnet hihi^^
Nu tänker jag lägga mig under täcket & se på en film och dricka varm chocklad!♥


Höst=Uggs♥

WITH LOVE FILIPPA♥.

Fin fint besök^^

hejsan bloggen!
sitter nu här och har just ätit middag.. Vi har besök av Janne och min morfar! (: Mormor och min mamma och min moster och min farbror är i italien i Venedig! Dom kommer hem på söndag kväll ;) Det ska bli kul, man får alltid ngt fint! (:< 3 

Endå ganska coolt att dom har vatten istället för gator (;
Men till ngt helt annat.. har just fått reda på att min morbror ska slagga över här.. och han ska ligga i min säng hm. uew.
Jag som just bytt lakarn, kanske ska byta till dom gamla? nä jag skoja. (;
Ska ni ser säsong snarten av körslaget ? Det ska jag :'D
WITH LOVE FILIPPA.

Stan+fotografering! ♥

moshi moshi!♥
Vad gör ni idag då? Själv har jag varit på stan med pappa vi ska ha gäster på middag ikväll! ♥
Innan vi for på stan fotograferade jag lite ute på gården (: Här kommer lite av ett resultat ♥
 
 

Har världens sämsta kamera idag! Den andra är slut på batteri (;

WITH LOVE FILIPPA.♥


TJA BLOGGEN!!

NU sitter jag och ser på Lilla melodifestivalen jag är inte taggad ; ) haha, det var en as söt kille som sjöng nyss ^^
Okej.. ska ni se på Idol sen? (; Det ska jag (: Så ska väl mest på tv ikv : ) Idag har jag varit på stan med Emilia köpte en tröja och godis från hemmakväll kommer bilder imorgon orkar tyvär inte nu PUSS!


TRÅÅKIGT.

hejsan!!
sitter här och har allmänt tråkigt.. Väntar på pappa att han kommer hem snart han har köpt kamera-batterier (:<3 Så jag kan änkligen fota! Den har varit slut på batterier i evigheter! D;
Ser lite på greveholm just nu det är inte så bra precis men lite kul (: Mycket data gjort oxå :]].
Det var det jag tänkte säga : ) Så ni får se bilder ikv eller imorgon eller övermorgon lr ngn gång.
PUSS^^

Tävling #5

hejsanhoppsan bloggen igen.
Tänkte bara anmäla mig till www.fokis.se att jag är med i hennes tävling (: Man kan då vinna denna gång ett smycke med något namn eller någon text (:
http://www.bettiesgalleria.com/ hittar man halsbanden ;)
Hoppas alltid på det bästa!

Torsdag (:

hello bloggen.
Förlåt för lite smått dåliga uppdratering men jag är lite sjuk, eller har lite ont i huvudet och i halsen. Så har inte uppdraterat så bra.. Nu ligger jag i sängen med en halstablett och ser på film (: Ibland tycker jag det är lite mysigt att vara sjuk också (; hehe..
Pappa har lovat mig att jag ska få bästella tre saker (: Jippie,som plåster på såren haha.. Men jag tror jag vill ha en hoodie-tröja med öron(: Från melba.se! Dom är söta. Fast det finns inga rosa kvar. Så då tar jag väl en grå.. Vill inte riktigt ha en svart..♥
Nu ska jag ta en alvedon ;3 Det är jag inge bra på fy. Men pappa har köpt alvedon med jordgubbsmak:) Tack så mycket dad ;D Har ni smakat det? Det smakar jordgubb. Men inte bara det smakar ju lite alvedon också ♥
Sitter också och snackar med Linnea på msn (;
På skolan hade vi allafall matte på morgonen gympa, sen var det Pizza till mat (: Wii ilovepizzasomuch♥
hahha. tjockis -> me.
Nu ska jag ta min alvedon och sova så får vi se om jag överlever tills imorgon ^^.
uppdraterar kanske  sen.♥

RSS 2.0